Help

Webbouwer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Waarom mijn bedrijfsinformatie kan worden geweigerd

De service van GoDaddy Marketing helpt je om je lokale bedrijf te vermelden op Google Zoeken en op kaarten. Google heeft echter enkele beperkingen met betrekking tot het type bedrijfsinformatie dat wordt geaccepteerd.

Wanneer je je informatie verzendt, controleren we je bedrijfsinformatie om er zeker van te zijn dat deze correct is en voldoet aan onze partnerrichtlijnen. Na beoordeling wordt je bedrijfsinformatie mogelijk opnieuw ingedeeld om aan deze richtlijnen te voldoen. Ons doel is ervoor te zorgen dat de informatie die u verstrekt uw bedrijf vertegenwoordigt op een manier die geschikt is voor een lokale zoeksite, zodat uw bedrijf de meeste klanten trekt.

Opmerking: Deze service is alleen beschikbaar voor Premium en e-commerce plannen binnen de Verenigde Staten.

Ongeldige bedrijfsinformatie

Als je de Google Mijn Bedrijf-service van GoDaddy Marketing wilt gebruiken, moet je bedrijf een geldig USPS-postadres en een niet-gratis lokaal telefoonnummer hebben en in aanmerking komen als bedrijf dat in aanmerking komt . Een vertegenwoordiger van GoDaddy kan contact met je opnemen om eventuele fouten in je bedrijfsinformatie te corrigeren. Het wordt pas gepubliceerd op onze partnersites als alle problemen zijn verholpen. Hier zijn enkele veelvoorkomende fouten die onze partners niet accepteren:

Ongeldige adressen

De adressen die je opgeeft moeten locaties zijn waarvan je eigenaar bent of die je wettelijk kunt vertegenwoordigen. Adressen van commerciële instanties voor het ontvangen van post worden niet geaccepteerd.

Typen ongeldige adressen

  • Adressen die bij een ander bedrijf horen waarbij je niet bent aangesloten
  • Postbusadressen.
  • Postkantoren of postfaciliteiten.
  • Adressen die niet in de USPS -database staan. (Als je nieuwe of niet -geregistreerde adressen hebt, ga dan naar je plaatselijke postkantoor en vraag om deze toe te voegen aan de nationale USPS -database.)

Ongeldige telefoonnummers

Je moet een actief lokaal, niet-gratis nummer opgeven om de Google Mijn Bedrijf-service van GoDaddy te gebruiken. Telefoonnummers moeten klanten naar je bedrijf leiden en moeten tijdens kantooruren bereikbaar zijn. Geef geen nummers op die klanten doorverwijzen naar of "verwijzen" naar services van derden.

Typen ongeldige telefoonnummers

  • Telefoonnummers waarmee je bedrijf niet kan worden bereikt.
  • Gratis telefoonnummers. (Netnummer/voorvoegsel van 800, 855, 866, 877, 888. etc.)
  • Inactieve telefoonnummers.

    Opmerking: alle sollicitanten van GoDaddy Marketing voor Google Mijn Bedrijf ontvangen verificatieoproepen tijdens hun geposte kantooruren om de juiste bedrijfsinformatie te behouden. Bedrijven die niet kunnen worden bereikt en geverifieerd, kunnen worden afgewezen.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.