Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Waarom mijn bedrijfsinformatie kan worden geweigerd

De service van GoDaddy Marketing helpt je om je lokale bedrijf te vermelden op Google Zoeken en op kaarten. Google heeft echter enkele beperkingen met betrekking tot het type bedrijfsinformatie dat wordt geaccepteerd.

Wanneer je je informatie verzendt, controleren we je bedrijfsinformatie om er zeker van te zijn dat deze correct is en voldoet aan onze partnerrichtlijnen. Na beoordeling wordt je bedrijfsinformatie mogelijk opnieuw ingedeeld om aan deze richtlijnen te voldoen. Ons doel is ervoor te zorgen dat de informatie die u verstrekt uw bedrijf vertegenwoordigt op een manier die geschikt is voor een lokale zoeksite, zodat uw bedrijf de meeste klanten trekt.

Ongeldige bedrijfsinformatie

Als je de Google Bedrijfsprofiel-service van GoDaddy wilt gebruiken, moet je bedrijf een geldig USPS-postadres en een niet-gratis lokaal telefoonnummer hebben en in aanmerking komen als een bedrijf dat in aanmerking komt . Een medewerker van de gegevenskwaliteit van GoDaddy kan contact met je opnemen om eventuele fouten in je bedrijfsinformatie te corrigeren. Het wordt pas gepubliceerd op onze partnersites als alle problemen zijn verholpen. Hier zijn enkele veelvoorkomende fouten die onze partners niet accepteren:

Ongeldige adressen

De adressen die je opgeeft moeten locaties zijn waarvan je eigenaar bent of die je wettelijk kunt vertegenwoordigen. Adressen van commerciële instanties voor het ontvangen van post worden niet geaccepteerd.

Typen ongeldige adressen

  • Adressen die bij een ander bedrijf horen waarbij je niet bent aangesloten
  • Postbusadressen.
  • Postkantoren of postfaciliteiten.
  • Adressen die niet in de USPS -database staan. (Als je nieuwe of niet -geregistreerde adressen hebt, ga dan naar je plaatselijke postkantoor en vraag om deze toe te voegen aan de nationale USPS -database.)

Ongeldige telefoonnummers

Je moet een actief lokaal, niet-gratis nummer opgeven om de Google Bedrijfsprofiel-service van GoDaddy te gebruiken. Telefoonnummers moeten klanten naar je bedrijf leiden en moeten tijdens kantooruren bereikbaar zijn. Geef geen nummers op die klanten doorverwijzen naar of "verwijzen" naar services van derden.

Typen ongeldige telefoonnummers

  • Telefoonnummers waarmee je bedrijf niet kan worden bereikt.
  • Gratis telefoonnummers. (Netnummer/voorvoegsel van 800, 855, 866, 877, 888. etc.)
  • Inactieve telefoonnummers.
    Opmerking: alle aanvragers van het Google -bedrijfsprofiel van GoDaddy ontvangen tijdens de kantooruren verificatiegesprekken om de juiste bedrijfsinformatie te behouden. Bedrijven die niet kunnen worden bereikt en geverifieerd, kunnen worden afgewezen.

Meer informatie