Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Waarom is de gratis versie stopgezet?

Waarom stopt GoDaddy met de gratis versie van Online boekhouden?
GoDaddy streeft ernaar om waardevolle producten van hoge kwaliteit en een uitstekende supportervaring te bieden. Aangezien GoDaddy Bookkeeping de afgelopen jaren is geëvolueerd, hebben we vastgesteld dat we momenteel niet in staat zijn om een gratis product te behouden terwijl we nog steeds uitstekende ondersteuning bieden en doorgaan met het toevoegen van nieuwe functies aan het product.

Hoe lang heb ik toegang tot mijn gratis account?
Je kunt je gratis account tot en met 31-12-14 gebruiken. Vanaf 1/1/15 moet je upgraden naar een betaald abonnement om je aan te melden bij je account.

Hoe kan ik upgraden?
Je kunt je account in een paar eenvoudige stappen upgraden. Ga voor gedetailleerde instructies naar Hoe upgrade ik naar GoDaddy Bookkeeping Paid?

Hoeveel kost het om te upgraden?

Meld je aan bij je account en er is een speciale promoprijs beschikbaar voor gebruikers die upgraden. Maar schiet op! Deze aanbieding vervalt op 30-11-2014.

Wat moet ik doen als ik niet wil upgraden?
Als je ervoor kiest om niet te upgraden, kun je je account blijven gebruiken tot en met 31-12-2014. We raden aan om je gegevens vóór 31-12-2014 te exporteren. Vanaf 1/1/15 kun je niet langer inloggen op je account zonder een betaald abonnement.

Hoe exporteer ik mijn gegevens?

Gebruikers die besluiten om niet te upgraden, kunnen hun gegevens tot 30-04-15 alleen gratis exporteren.

Je kunt je gegevens exporteren als een .csv -bestand. Ga voor gedetailleerde instructies naar Hoe haal ik mijn gegevens uit de GoDaddy -boekhouding? .

Als ik een gebruiker van eBay -apps ben, wanneer en hoe kan ik dan een upgrade van mijn account uitvoeren?
Je ziet een bericht in je account en er wordt een e -mail verzonden met aanvullende informatie en een kortingsaanbieding wanneer het systeem gereed is voor gebruikers van eBay -apps om te upgraden. Als je ervoor kiest om je account eerder te upgraden, kun je de gereduceerde prijs niet ontvangen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar:


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.