Waarom heb ik geen toegang tot online opslag?

Je hebt mogelijk geen toegang tot de Online Storage -toepassing omdat je beveiligingsinstellingen zijn ingesteld op Hoog. Om de toepassing te openen, kun je het beveiligingsniveau wijzigen in Gemiddeld of de URL van de toepassing toevoegen aan je lijst met vertrouwde websites.

Om Online Storage toe te voegen aan je vertrouwde sites

1. Klik in Internet Explorer in het menu Extra op Internetopties .
  2. Klik op Beveiliging .
  3. Klik op Vertrouwde websites .
  4. Controleer je beveiligingsniveau in het vak Beveiligingsniveau voor deze zone. Mogelijk moet je een van de volgende dingen doen:
    • Als dit is ingesteld op Hoog, gebruik je de schuifregelaar om het te wijzigen naar een Gemiddeld of lager beveiligingsniveau.
    • Als dit is ingesteld op Aangepast, klik je op Standaardniveau en gebruik je de schuifregelaar om het beveiligingsniveau te wijzigen naar een gemiddeld of lager beveiligingsniveau.
  5. Klik op de knop Sites.
  6. Schakel het selectievakje Serververificatie vereisen uit .
  7. Typ http://www.onlinefilefolder.com in het veld Deze website aan de zone toevoegen.
  8. Klik op OK.
  9. Klik in het venster Internetopties op OK .