Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Waarom heb ik geen toegang tot online opslag?

Je hebt mogelijk geen toegang tot de Online Storage -toepassing omdat je beveiligingsinstellingen zijn ingesteld op Hoog. Om de toepassing te openen, kun je het beveiligingsniveau wijzigen in Gemiddeld of de URL van de toepassing toevoegen aan je lijst met vertrouwde websites.

Om Online Storage toe te voegen aan je vertrouwde sites

 1. Klik in Internet Explorer in het menu Extra op Internetopties .
 2. Klik op Beveiliging .
 3. Klik op Vertrouwde websites .
 4. Controleer je beveiligingsniveau in het vak Beveiligingsniveau voor deze zone. Mogelijk moet je een van de volgende dingen doen:
  • Als dit is ingesteld op Hoog, gebruik je de schuifregelaar om het te wijzigen naar een Gemiddeld of lager beveiligingsniveau.
  • Als dit is ingesteld op Aangepast, klik je op Standaardniveau en gebruik je de schuifregelaar om het beveiligingsniveau te wijzigen naar een gemiddeld of lager beveiligingsniveau.
 5. Klik op de knop Sites.
 6. Schakel het selectievakje Serververificatie vereisen uit .
 7. Typ http://www.onlinefilefolder.com in het veld Deze website aan de zone toevoegen.
 8. Klik op OK.
 9. Klik in het venster Internetopties op OK .

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.