Waarom heb ik geen toegang tot Agenda?

Je hebt mogelijk geen toegang tot de Calendar -toepassing omdat je Agenda niet hebt toegevoegd aan toegestane sites in je webbrowser.

Agenda toevoegen aan je vertrouwde websites van Internet Explorer

1. Klik in Internet Explorer in het menu Extra op Internetopties .
  2. Klik op Beveiliging .
  3. Klik op Vertrouwde websites .
  4. Controleer je beveiligingsniveau in het vak Beveiligingsniveau voor deze zone. Mogelijk moet je een van de volgende dingen doen:
    • Als dit is ingesteld op Hoog, gebruik je de schuifregelaar om het te wijzigen naar een Gemiddeld of lager beveiligingsniveau.
    • Als dit is ingesteld op Aangepast, klik je op Standaardniveau en gebruik je de schuifregelaar om het beveiligingsniveau te wijzigen naar een gemiddeld of lager beveiligingsniveau.
  5. Klik op de knop Sites.
  6. Schakel het selectievakje Serververificatie vereisen uit .
  7. Typ http://www.onlinegroupcalendar.com in het veld Deze website aan de zone toevoegen.
  8. Klik op OK.
  9. Klik in het venster Internetopties op OK .

Agenda toevoegen aan uw toegestane Firefox -sites

1. Klik in Firefox in het menu Extra op Opties .
  2. Klik op Content .
  3. Klik op de knop Uitzonderingen voor het veld Pop-upvensters blokkeren.
  4. Typ in het veld Adres van website calendar.secureserver.net .
  5. Klik op de knop Toestaan.