Help

Windows Hosting (Plesk) Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Waar kan ik mijn back -ups downloaden in Plesk -hosting?

Hier leest u hoe u back -upbestanden kunt downloaden die u handmatig hebt gemaakt met behulp van Back -upbeheer in uw Plesk -hostingaccount.

Opmerking: je moet een back -upbestand maken voordat je het kunt downloaden. Zie voor informatieMaak een back -up van mijn website in Plesk -hosting .

  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je pagina Mijn producten naast Webhosting op de driehoek om de lijst met je hostingaccounts te bekijken.
  3. Klik naast het Plesk -hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren .
  4. Klik op Back -upbeheer .
  5. Klik naast het back -upbestand dat je wilt downloaden op de groene pijl om het bestand naar je computer te downloaden.

    Of om een databaseback -upbestand te downloaden, klik je op Meer acties > Databaseback -uprepository en klik je vervolgens op de groene pijl naast het databaseback -upbestand dat je wilt downloaden.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.