SSL-certificaten Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Vraag persoonlijke gegevens aan die worden verzameld voor mijn SSL-certificaat.

Opmerking: De informatie in dit artikel is alleen van toepassing voor inwoners van de Europese Economische Ruimte (EER) ter ondersteuning van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit artikel is niet van toepassing als je niet in de EER woont.

Je kunt een kopie van de gegevens die worden verzameld aanvragen wanneer we je SSL-certificaat verstrekken.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer Alles beheren naast SSL -certificaten .
  3. Selecteer Help > Gegevensverzoek indienen .
  4. Selecteer Gegevens opvragen .
  5. Er wordt een bevestigingsscherm weergegeven en je persoonlijke gegevens worden binnen 72 uur naar het e -mailadres verzonden.