SSL-certificaten Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Vraag mijn SSL -certificaat aan voor een secundair domein dat wordt gehost met een GoDaddy -hostingaccount of een site die wordt gehost bij een ander bedrijf, zonder een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR)

Nadat je een SSL -certificaat hebt gekocht en het tegoed beschikbaar is in je account, vraag je het certificaat aan voor de domeinnaam (of algemene naam) van de website die je wilt beveiligen.

Opmerking: na aankoop kan het even duren voordat het SSL -certificaattegoed zichtbaar is in je lijst met producten. Als je het certificaattegoed niet ziet, vernieuw je je browser totdat deze wordt weergegeven.

Gebruik de SSL -wizard om je certificaat aan te vragen en je CSR en privésleutel te genereren

 1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
 2. Selecteer Alles beheren naast SSL-certificaten.
 3. Selecteer Nieuw certificaat voor het SSL-krediet dat je wil gebruiken.
 4. Selecteer op de pagina Certificaatinstellingen Een domein kiezen , voer je domeinnaam in en selecteer vervolgens Doorgaan .
 5. Je privésleutel en certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) verschijnen onder je domeinnaam. Selecteer voor beide Bestand opslaan en sla een kopie van je persoonlijke sleutel en CSR op op een veilige locatie.
  Bewaar CSR en privésleutel
  Waarschuwing: je kunt je CSR of privésleutel niet bekijken nadat je deze pagina hebt verlaten. Je hebt ze later nodig wanneer je je certificaat installeert. Sla beide op een veilige locatie op die u gemakkelijk kunt vinden.
 6. Selecteer Doorgaan om Domeinbeheer bewijzen te openen. Als je dit eerder hebt gedaan en weet wat je nodig hebt, selecteer dit dan. Laat anders alles zoals het is en selecteer Doorgaan .

  Opmerking: door alles geselecteerd te laten op de pagina Domeinbeheer bewijzen , heb je meer opties als je klaar bent om te verifiëren dat je de domeinnaam beheert. Als je geen toegang hebt tot de vermelde e -mailadressen, gebruiken we een andere methode om te verifiëren dat je het domein beheert.

 7. Selecteer op de pagina Aanvullende opties de certificaatverlener die u wilt gebruiken. Het enige dat verandert, is door wie het certificaat is uitgegeven. Je certificaat werkt hetzelfde, ongeacht wat je kiest.
 8. Lees de Abonnee -overeenkomst , selecteer het vakje voor Ik ga akkoord met de voorwaarden van de Abonnee -overeenkomst en selecteer Doorgaan .

Dat is alles! De volgende stap is om te verifiëren dat je de domeinnaam beheert .