Basis- en Pro-reseller Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Vraag gedelegeerde toegang tot mijn reseller -klantaccounts

Als je een klant moet helpen bij het beheren van zijn of haar account, vraag dan gedelegeerde toegang aan in het Reseller Control Center (RCC). Met toegang voor gemachtigden kun je het account van je klant beheren zonder dat je het wachtwoord van het account nodig hebt.

Verplicht: om toegang te krijgen tot het account van je klant, moet je tweestapsverificatie hebben ingeschakeld op je GoDaddy-account.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Rapporten en klik vervolgens op Klant zoeken .
  3. Klik op de klantnaam voor het account waar je toegang toe wilt hebben.
  4. Klik op Toegang aanvragen en selecteer het toegangsniveau van je voorkeur. Je klant ontvangt een e -mail om je aanvraag goed te keuren.

Opmerking: je hoeft alleen toegang aan te vragen voor bestaande klanten, of als je aankopen wilt doen met gedelegeerde toegang. Alle nieuwe klanten hebben automatisch beperkte toegang ingeschakeld.