Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Vraag een sociale advertentiecampagne aan voor mijn Websites + Marketing -site

Nadat je een Services -abonnement hebt ingesteld voor je Websites + Marketing -account , kun je een sociale advertentiecampagne aanvragen. Zodra je ons hebt verteld wat je wilt dat mensen weten, ontwerpen we je advertentie en publiceren we deze op Facebook en Instagram.

Opmerking: Deze service is alleen beschikbaar voor Marketing Services -abonnementen.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Scroll naar beneden en selecteer Websites + Marketing , en selecteer Beheren naast het Websites + Marketing -abonnement dat je wilt gebruiken.
  3. Selecteer Marketing > Digitale advertenties in het Dashboard.
    selecteer digitale advertenties
  4. Selecteer Mijn advertentie starten .
    selecteer mijn advertentie starten
  5. Volg de aanwijzingen om je aan te melden bij Facebook en machtigingen toe te staan (vereist voor GoDaddy om namens jou een advertentie weer te geven). Als je klaar bent, selecteer je OK .
  6. We stellen nog een aantal vragen over je doel voor de advertentie, wat je wilt promoten en waar je wilt dat mensen naartoe gaan als ze op je advertentie klikken. Als je klaar bent, selecteer je Advertentie verzenden .

We maken je advertentie en sturen je binnen twee werkdagen een voorbeeld per e -mail. Daarna publiceren we je advertentie op Facebook en Instagram. Elke maand sturen we je een e -mail met de resultaten.