Help

Accountbeheer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Vraag een belastingteruggave aan

Als je in aanmerking komt voor de status belastingvrijstelling, kun je een belastingteruggave aanvragen door contact op te nemen met GoDaddy.com op het bovenstaande nummer. Als je btw -vrijgestelde documentatie is goedgekeurd, restitueert GoDaddy één bedrag aan omzetbelasting voor de bestelling waarover je belt. Belastingen die in rekening worden gebracht op oudere bestellingen worden niet gerestitueerd, aangezien deze al zijn afgedragen aan de belastingregio.

Opmerking: je kunt mogelijk een belastingteruggave aanvragen bij het rechtsgebied waar GoDaddy de belasting heeft overgemaakt.

Als u van mening bent dat u een uitzondering op deze regel zou moeten ontvangen, verstrek dan alle documentatie en/of informatie bij uw oorspronkelijke verzoek om belastingteruggave.

Om een restitutie aan te vragen, moet je een geldige btw -vrijstelling indienen bij de afdeling Facturering. ZieGoDaddy -klanten die zijn vrijgesteld van btw .

Bijgewerkt vanaf 1 november 2017

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.