Help

Beheerde WordPress Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voorkom problemen met de MySQL -groottelimiet

Je beheerde WordPress -hostingaccount heeft een opslaglimiet van 1 GB voor de MySQL -database. Wanneer een database die limiet overschrijdt, maken de meegeleverde back -ups geen verbinding met je database, kan je site langzamer zijn en werken sommige databasefuncties van je site mogelijk niet correct. Voorkom dat je database deze limiet overschrijdt door algemene gegevens, abnormale spam in opmerkingen, verwijderde posts en postrevisies te verwijderen.

  1. Controleer de grootte van je database in phpMyAdmin .
  2. Verwijder overheadgegevens door de database te optimaliseren .
  3. Verwijder ongewenste opmerkingen .
  4. Voorkom toekomstige reactiespam door de reactie -instellingen van je site aan te passen .

Opmerking: voor problemen met de MySQL -grootte sturen we een eerste melding wanneer we het probleem detecteren, verwijderen we de toelagen binnen twee weken en na 28 dagen in totaal verwijderen we de databasetabel die te groot is.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.