Voorkom dat gebruikers plug -ins en thema's op mijn website bewerken in GoDaddy Pro

Om te voorkomen dat clients plug -ins en thema's bewerken, kun je de plug -in en de themacode -editor voor je websites uitschakelen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Start in de linkerzijbalk.
  3. Klik op je afbeelding in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op White Label .
    Open instellingen
  4. Navigeer naar Plug -ins en thema -instellingen .
    Het tabblad Plug -in en thema -instellingen
  5. Selecteer De plug -in en themacode -editor uitschakelen en klik vervolgens op Wijzigingen opslaan .

Opmerking: Wijzigingen in de White Label -instellingen zijn van invloed op alle websites die deze functie gebruiken.