Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voorbeeldweergave van video's in online opslag

Je kunt voorbeelden van ASF-, AVI-, FLV-, M2V-, M4V-, MOV-, MPEG-, MPG-, MTS-, QT-, WMV- en MP4 -bestanden tot 1 GB bekijken met behulp van de Quick View -functie in Online Storage.

Voorvertoningen van video's in online -opslag

  1. Meld je aan bij online opslag .
  2. Navigeer naar het bestand dat je wilt bekijken.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Snelle weergave .

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.