Voer PHP -code van GoDaddy Pro uit op mijn website

Je kunt PHP -codefragmenten uitvoeren op een website vanuit je GoDaddy Pro -dashboard.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Sites in de linkerzijbalk.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de website en klik op Websitedashboard openen .
    Open het dashboard van de website
  4. Klik op Meer tools in de linkerzijbalk en klik op Codefragmenten .
  5. Typ de code in het formulier en klik vervolgens op Uitvoeren . De respons voor de uitgevoerde code wordt hieronder weergegeven.