Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Een nieuwe sleutel geven aan mijn Managed WordPress standalone SSL -certificaat

Als je een standalone SSL -certificaat hebt bij je Managed WordPress -site, kan dit opnieuw worden versleuteld via de functie Domein wijzigen in je SSL -beheer. Je Managed WordPress -site wordt gehost op een server die automatisch je certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) genereert die niet toegankelijk is voor het normale rekey -proces.

Opmerking: Als je last hebt gehad van het recente beveiligingsincident dat van invloed is op Beheerde WordPress -klanten, en je het geïntegreerde SSL -certificaat gebruikt, zijn we bezig met het automatisch coderen en opnieuw installeren van dat certificaat. U hoeft niets te doen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer SSL-certificaten en selecteer Beheren voor het SSL-certificaat dat je wilt wijzigen.
  3. Selecteer in de sectie Certificaat beheren de optie De site wijzigen die door uw certificaat wordt beschermd .
  4. Selecteer Verplaats je certificaat naar een van je gehoste domeinen en selecteer vervolgens het domein voor je site.
  5. Selecteer Wijziging toevoegen en selecteer vervolgens Alle wijzigingen verzenden .
Opmerking: met Deluxe en Extended Validation SSL's kun je alleen de algemene naam wijzigen, niet de informatie van de organisatie.

Je SSL -certificaat moet binnen 24 uur worden geïnstalleerd. Je ontvangt een e -mail wanneer het proces is voltooid.