Voeg Workspace Email toe aan je vertrouwde sites op Internet Explorer

Hier is het dieptepunt: je kunt mogelijk geen e -mailberichten opstellen of toegang krijgen tot de instellingen omdat je geen Workspace Webmail hebt toegevoegd aan toegestane sites in je webbrowser.

Om Workspace Webmail toe te voegen aan je vertrouwde Internet Explorer -sites

1. Klik in Internet Explorer in het menu Extra op Internetopties .
  2. Klik op Beveiliging .
  3. Klik op Vertrouwde websites .
  4. Controleer je beveiligingsniveau in het vak Beveiligingsniveau voor deze zone. Mogelijk moet je een van de volgende dingen doen:
    • Als dit is ingesteld op Hoog, gebruik je de schuifregelaar om het te wijzigen naar een Gemiddeld of lager beveiligingsniveau.
    • Als dit is ingesteld op Aangepast, klik je op Standaardniveau en gebruik je de schuifregelaar om het beveiligingsniveau te wijzigen naar een gemiddeld of lager beveiligingsniveau.
  5. Klik op de knop Sites.
  6. Schakel het selectievakje Serververificatie vereisen uit .
  7. Typ http://email.secureserver.net in het veld Deze website aan de zone toevoegen.
  8. Klik op OK.
  9. Klik in het venster Internetopties op OK .