Websitebeveiliging en back-ups Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg Websitebeveiliging toe

Voeg een vertrouwenszegel toe aan de website die je bewaakt met Websitebeveiliging.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer onder Websitebeveiliging en back -ups de optie Beheren naast het account voor websitebeveiliging dat je wilt beheren.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Selecteer Trust Seals .
  5. Schakel het selectievakje Vertrouwenszegels inschakelen in.
  6. Kies de kleur en stijl van je voorkeur en selecteer vervolgens Code genereren .
    • Kies een kleur : Selecteer een zwarte achtergrond met witte tekst of een witte achtergrond met zwarte tekst.
    • Kies een stijl : Selecteer waar op de pagina je het zegel wilt weergeven. Relatief wordt gecentreerd.

Je kunt de code nu kopiëren om deze toe te voegen aan de broncode van je website voor alle pagina's waarop je het Trust Seal wilt weergeven. Het wordt aanbevolen dat je de code toevoegt vóór de afsluitende body -tag in je voettekstsjabloonbestand.