Voeg subdomeinen toe aan mijn Plesk -hostingaccount

Met subdomeinen kun je gemakkelijk te onthouden adressen maken en kun je eenvoudig toegang krijgen tot delen van je website. Je kunt bijvoorbeeld een subdomein toevoegen voor afbeeldingen op je site met de naam ‘pics’ dat toegankelijk is via de URL pics.example.com naast www.example.com/pics .

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik op Nieuw subdomein toevoegen.
  6. Voer de Subdomeinnaam in die u wilt gebruiken.

Opmerking: Als je een subdomein wilt gebruiken van een domeinnaam die niet op dit account wordt gehost, kun je dit niet toevoegen als een subdomein. Je kunt het echter als een domeinnaam toevoegen aan je hostingaccount. Zie voor meer informatieDomeinen toevoegen .

7. Voer de document-root in die u voor de domeinnaam wilt gebruiken. De inhoud van deze map wordt weergegeven wanneer de url wordt benaderd.
  8. Klik op OK.

Subdomein verwijderen

1. Onder aan het gedeelte van de subdomeinhosting die je wilt verwijderen, klik je op Meer weergeven.
  2. Klik op Verwijder subdomein.
  3. Klik op Ja.