Voeg secundaire domeinen of aliasdomeinen toe aan mijn Linux -hostingaccount

Je kunt secundaire domeinnamen of aliasdomeinnamen toevoegen aan elk type hostingaccount. Wat je kunt doen met extra domeinnamen hangt af van het type hostingpakket dat je hebt. Zie voor meer informatieWelk type hostingaccount heb ik?

Type Beschrijving
Secundair Secundaire domeinen hebben websites die worden gehost in afzonderlijke mappen die onafhankelijk van het primaire domein werken.

Beschikbaar voor alle pakketten behalve Economy. Je kunt zoveel secundaire domeinen hebben als je wilt, maar we raden af om gedeelde hosting te gebruiken voor meer dan tien websites - dat belast de serverbronnen en belemmert de prestaties.

Zie voor meer informatieMeerdere websites via je hostingaccount hosten .
Aliassen Aliasdomeinen geven de website van het primaire domein weer met een andere domeinnaam/URL. Beschikbaar voor alle pakketten.
  1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Voer op de cPanel -startpagina een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van hoe je de domeinnaam wilt configureren:

Secundair (Add-on)

1. Klik in de sectie Domeinen op Add-ons domeinen.
  2. Vul de volgende velden in en klik op Domein toevoegen.
    Veld Wat te doen...
    Nieuwe domeinnaam Voer de domeinnaam in die u wilt gebruiken.
    Subdomein/FTP-gebruikersnaam Voer de FTP-gebruikersnaam in die u wilt gebruiken.
    Hoofdmap voor document Voer de naam in van een directory die u in de startdirectory wilt maken. De bestanden van de Nieuwe domeinnaam worden in deze directory geüpload om de websiteweergave te maken.
    Wachtwoord & Wachtwoord (opnieuw) Voer het FTP-wachtwoord in dat u wilt gebruiken.

Alias

1. Klik in de sectie Domeinen op Aliassen , voer het domein in dat je wilt gebruiken en klik vervolgens op Domein toevoegen .

Als je een alias wilt maken voor een ander domein dan het primaire domein van het hostingaccount, klik je op ( Cog ). Voer vanaf deze pagina de URL in waarnaar u het domein met alias wilt omleiden en klik vervolgens op Opslaan .

Verwante stappen

Om de domeinnaam toegang te geven tot het hostingaccount, moet je de DNS ervan bijwerken. Hoe je dit doet, hangt af van het account waar het domein zich bevindt:

Het domein is ... Je moet ...
In hetzelfde GoDaddy-account Niets doen! We werken de DNS van de domeinnaam bij.
In een ander GoDaddy -account Werk de DNS handmatig bij .
Ergens anders geregistreerd Werk de naamservers van je domein bij .