Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg producten toe aan je e -mailcampagnes

Als je een integratie gebruikt die een winkel verbindt met je GoDaddy Email Marketing -account, kun je producten rechtstreeks toevoegen aan je e -mailcampagnes vanuit de samensteller. Dus als je Webwinkel of Etsy-winkel eenmaal is gekoppeld aan je GoDaddy Email Marketing-account, kun je via slepen en neerzetten je productafbeeldingen, prijzen en beschrijvingen rechtstreeks in je e-mails plaatsen.

 1. Klik in je GoDaddy Email Marketing -account op Campagnes .
 2. Klik op Opstellen .
 3. Voeg een afbeelding en tekstmodule toe aan je campagne door op een van de gemengde moduleknoppen te klikken, onderaan de pagina.
  Knop Afbeelding en tekstModuleknop Tekst en afbeelding
 4. Klik aan de rechterkant op het tabblad Producten. Je ziet al je producten met de bijbehorende afbeeldingen.
 5. Sleep een van je producten en zet deze neer op de module in je campagne. De details en prijs van je product vullen het tekstblok en je productafbeelding wordt weergegeven in het afbeeldingsgebied.

  Opmerking: je kunt je producten ook naar een willekeurige tekst- of afbeeldingsmodule slepen, in plaats van naar een gemengde module. Als het een afbeeldingsmodule is, wordt alleen de productafbeelding weergegeven. Als het een tekstmodule is, worden alleen de productbeschrijving en prijs weergegeven.

 6. Klik op Voorbeeld bovenaan de module om deze in voorbeeldmodus te bekijken.
 7. Klik op Opslaan.

Je kunt doorgaan met het toevoegen van modules en producten naar je campagne slepen. Je kunt er zoveel toevoegen als je wilt.

Volgende stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.