Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Voeg producten of services toe aan je webwinkel


Stap 2 van het verplaatsen van een winkel naar de Websites + Marketing -serie


Zodra je je website hebt geïnstalleerd, is de volgende stap het verplaatsen van je producten naar deze website. Als je veel dingen verkoopt, kan dat aanvoelen als een grote klus. Ons importproces maakt het eenvoudig om je artikelen te verplaatsen. Importeer artikelen in bulk of voeg ze afzonderlijk toe, afhankelijk van wat het meest zinvol is voor je winkel.

Als je eenmaal bent ingetrokken, kun je je producten indelen in categorieën en je productvermeldingen optimaliseren met verbeterde afbeeldingen van GoDaddy Studio . Je kunt ook vergelijkbare producten aan elkaar koppelen om de zichtbaarheid te vergroten en uitgelichte, best verkopende en limited-edition items te markeren.

Ben je een tandarts? Een kapper? Een ander soort dienst verkopen? Als je tijd IS je product, kun je een afsprakensysteem instellen zodat je klanten sessies kunnen boeken of tijd kunnen blokkeren voor de service die je levert.


En zorg ervoor dat je getuigenissen van klanten en productbeoordelingen toevoegt. Je bestaande klanten zijn al dol op je winkel - zorg ervoor dat je nieuwe klanten dat kunnen zien!

Of je nu een online winkel opzet of je online afsprakensysteem installeert, bekijk het dashboard van je website voor tutorials en suggesties om je bedrijf op te zetten.

Te ondernemen acties:


Aanbevolen: