Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Voeg ontvangers toe aan mijn marketingmail


Stap 4 van Marketing -e -mails maken en verzenden .

Voordat je toevoegt aan wie je de e -mail wilt verzenden, moet je even de tijd nemen om je e -mailvoorbeeld te bekijken. Gebruik de voorbeeldweergave voor desktop en mobiel om beide versies te controleren op hun algemene uiterlijk, nauwkeurigheid, spelling of andere fouten.

Gebruik indien nodig Terug om terug te keren naar het bewerken van je inhoud of je lay -out en stijl. De Content -fase is ook de enige fase waarin je links kunt controleren.

Selecteer individuen, een groep of een lijst met mensen om je e -mail te ontvangen. Je moet een groep of een lijst kiezen, maar het kiezen van individuen is optioneel.

  • Als je ervoor kiest om je e -mail naar individuen te sturen, zorg er dan voor dat die individuen ermee instemmen om marketingmails van jou te ontvangen.
  • Groepen zijn je klanten (mensen die je producten hebben gekocht of zich hebben aangemeld voor een afspraak of evenement), je leden (mensen met accounts of toegang tot privépagina's) of je abonnees (mensen die zich aanmelden voor je e -maillijst). Groepen kunnen niet worden bewerkt.
  • Lijsten worden gemaakt vanuit het gebied Verbindingen van je Dashboard. Ontdek hoe u uw e -mailabonnees in een lijst kunt organiseren .

Meer informatie

  • Op elk moment in het proces, gebruiken Start Over om opnieuw te beginnen met een gloednieuwe e-mail lay-out en inhoud. Je e -mailconcept is opgeslagen.