Voeg mijn Office 365 e-mailadres toe aan Outlook 2010 (Windows 7)

Om uw Office 365 e-mailadres toe te voegen aan Outlook 2010, moet u een softwarepatch installeren om het compatibel te maken.

De ondersteuning voor Office 2010 wordt beëindigd op 13 oktober 2020. Ook de ondersteuning voor Windows 7 is op 14 januari 2020 beëindigd. Bezoek Microsoft-ondersteuning voor meer details.

1. Ga naar het Microsoft © Downloadcentrum . Download en installeer de update en start Outlook 2010. (Mogelijk moet u zich opnieuw aanmelden bij Outlook met uw Office 365 e-mailadres en wachtwoord.)
  2. Selecteer het dossier > Account toevoegen .
  3. Op de Automatische accountconfiguratie pagina, voer het volgende in:
    • Uw naam : Voornaam en achternaam
    • E-mailadres : Office 365 e-mailadres
    • Wachtwoord / wachtwoord opnieuw invoeren : Office 365 e-mailwachtwoord
  4. Selecteer De volgende . Voer uw wachtwoord opnieuw in als daarom wordt gevraagd. Of als Outlook uw e-mailadres niet kan toevoegen, wordt u mogelijk gevraagd om uw Inkomende en uitgaande serverinformatie (POP / IMAP-instellingen) .
  5. Selecteer OK . Als u er meer dan één heeft Outlook-profiel , wordt u gevraagd of u een profielprompt wilt wanneer u Outlook opent of dat u zich rechtstreeks bij dit profiel wilt aanmelden.
  6. Selecteer Af hebben . Uw e-mails zouden in uw inbox moeten verschijnen.
  7. Bevestig door uzelf een test-e-mail te sturen en erop te reageren zodra deze in uw inbox is aangekomen.