Voeg mijn Microsoft 365 -e -mail toe aan Outlook op Android

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Voeg je Microsoft 365 e -mailaccount toe aan Outlook voor Android. Je kunt zakelijke e -mails verzenden en ontvangen vanaf je telefoon, zonder dat je iets hoeft te missen.

Bekijk aan de onderkant van de pagina een korte video over deze taak.

1. Open Outlook . (Heb je de app niet? Download deze in de Google Play Store .)
  2. Tik op Menu > Tandwielknop Instellingen.
    Tik op het menupictogram met een huis
  3. Tik op Mailaccount toevoegen > Een e-mailaccount toevoegen
    Een e-mailaccount toevoegen
  4. Voer je Microsoft 365 -e -mailadres in en tik op Doorgaan .
    Voer een e -mailadres in en tik op Doorgaan
  5. Voer het wachtwoord van je Microsoft 365 in en tik op Aanmelden. (Je moet mogelijk je accounttype als Werk en School kiezen om door te gaan.)
    Voer het wachtwoord van de e-mail in en meld je aan
  6. Als je beheerder aanmelden met meervoudige authenticatie (MFA, ofwel verificatie in twee stappen) heeft ingeschakeld, moet je ook je account verifiëren.
  7. Je Microsoft 365-account wordt nu weergegeven in Instellingen. Ga naar je Postvak IN om je e-mailadres te bekijken.
    Nieuwe Microsoft 365-e-mailaccount wordt weergegeven in Instellingen

Weergeven

Meer informatie

Veelvoorkomende problemen bij het instellen van e-mail op een telefoon.