Voeg mijn Microsoft 365 -e -mail toe aan Outlook op Android

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Voeg je Microsoft 365 e -mailaccount toe aan Outlook voor Android. Je kunt zakelijke e -mails verzenden en ontvangen vanaf je telefoon, zonder dat je iets hoeft te missen.

Deze video maakt deel uit van de instructiereeks voor het instellen van e-mail .

1. Open Outlook . (Heb je de app niet? Download deze in de Google Play Store .)
  2. Tik op Menu >Versnellingsknop Instellingen .
    Tik op het menupictogram met een huis
  3. Tik op E -mailaccount toevoegen > Voeg een e -mailaccount toe .
    Voeg een e -mailaccount toe
  4. Voer je Microsoft 365 -e -mailadres in en tik op Doorgaan .
    Voer een e -mailadres in en tik op Doorgaan
  5. Voer het wachtwoord van je Microsoft 365 in en tik op Aanmelden. (Je moet mogelijk je accounttype als Werk en School kiezen om door te gaan.)
    Voer het wachtwoord van de e-mail in en meld je aan
  6. Als je beheerder meervoudige authenticatie (MFA) heeft ingeschakeld, verifieer dan je account of stel de Authenticator-app in .
  7. Je Microsoft 365-account wordt nu weergegeven in Instellingen. Ga naar je Postvak IN om je e-mailadres te bekijken.
    Nieuwe Microsoft 365-e-mailaccount wordt weergegeven in Instellingen