Voeg mijn Microsoft 365 -e -mail toe aan Gmail op iPhone of iPad

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Opmerking: we raden aan om de Outlook -app voor iOS te gebruiken . Gebruik de camera van je telefoon om deze QR -code te scannen om Outlook te downloaden.
QR -code van Outlook

Voeg je Microsoft 365 e -mailaccount toe aan Gmail op je iPhone en iPad. Dan kun je onderweg zakelijke e -mails versturen en ontvangen.

1. Open Gmail.
    • Nieuwe gebruikers: Selecteer Office365 .
    • Bestaande gebruikers: Open Profiel , selecteer Nog een account toevoegen en tik op Office365 .
      Selecteer nog een account toevoegen
  2. Voer je Microsoft 365 -e -mailadres in en tik op Volgende
    Voer je e -mailadres in
  3. Voer uw Microsoft 365 wachtwoord, Review-instellingen uitgaande server en tik op Volgende.
    Voer het wachtwoord in
  4. Opmerking: Je moet mogelijk je accounttype als Werk en School kiezen om door te gaan.

5. Als meervoudige authenticatie (MFA) is ingeschakeld, volg je de aanwijzingen om een van de beschikbare opties in te stellen of verifieer je je account met je bestaande MFA-methode. Als de standaardinstellingen voor beveiliging zijn ingeschakeld, stelt u MFA in op de Microsoft Authenticator -app.
  6. Bevestig je uitgaande serverinstellingen en tik op Volgende .
    Controleer de uitgaande serverinstellingen
  7. Voer je naam in en tik op Volgende . Je Microsoft 365 e -mailinbox wordt geladen in Gmail.
    Voer je weergavenaam in

Meer informatie

Veelvoorkomende problemen bij het instellen van e -mail op een telefoon