Voeg mijn Microsoft 365 -e -mail toe aan Gmail op iPhone of iPad

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Opmerking: we raden aan om de Outlook -app voor iOS te gebruiken . Gebruik de camera van je telefoon om deze QR -code te scannen om Outlook te downloaden.
QR -code van Outlook

Voeg je Microsoft 365 e -mailaccount toe aan Gmail op je iPhone en iPad. Dan kun je onderweg zakelijke e -mails versturen en ontvangen.

1. Open Gmail.
    • Nieuwe gebruikers: Selecteer Office365 .
    • Bestaande gebruikers: Open Profiel , selecteer Nog een account toevoegen en tik op Office365 .
      Selecteer nog een account toevoegen
  2. Voer je Microsoft 365 -e -mailadres in en klik op Volgende
    Voer je e -mailadres in
  3. Voer uw Microsoft 365 wachtwoord, te beoordelen Instellingen uitgaande server en klik op Volgende.
    Voer het wachtwoord in
  4. Opmerking: Je moet mogelijk je accounttype als Werk en School kiezen om door te gaan.

5. Bevestig je uitgaande serverinstellingen en klik op Volgende .
    Controleer de uitgaande serverinstellingen
  6. Voer je naam in en klik op Volgende . Je Microsoft 365 e -mailinbox wordt geladen in Gmail.
    Voer je weergavenaam in

Meer informatie

Veelvoorkomende problemen bij het instellen van e -mail op een telefoon