Voeg mijn Microsoft 365 -e -mail toe aan Gmail op Android

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Opmerking: we raden aan om de Outlook -app voor Android te gebruiken . Gebruik de camera van je telefoon om deze QR -code te scannen om Outlook te downloaden.
qr -code voor het downloaden van de Microsoft Outlook -app

Voeg je e -mail toe aan Gmail op een Google Pixel of een andere Android -telefoon. Waar je ook heen gaat, je blijft altijd verbonden met je e -mail.

1. Open Gmail.
    Veelkleurige M boven het woord Gmail
  2. Als je een nieuwe gebruiker bent, tik je op Een e -mailadres toevoegen . Tik anders op Profiel en vervolgens op Nog een account toevoegen .
    Tik op account toevoegen
  3. Tik op Exchange en Office 365.
    Selecteer Exchange en Office 365
  4. Voer je Microsoft 365 -e -mailadres in en tik op Volgende .
  5. Voer je e -mailwachtwoord in en tik op Aanmelden . Je moet mogelijk je accounttype kiezen als Werk of School , niet Persoonlijk , om door te gaan.
    voer het wachtwoord in en meld je aan bij Microsoft
  6. Als je beheerder meervoudige authenticatie (MFA) heeft ingeschakeld, verifieer dan je account of stel de Authenticator-app in .
  7. Mogelijk moet je Gmail toegang geven tot je account. Tik op Accepteren .
  8. Als je account klaar is, tik je op Gereed . Je wordt omgeleid naar je inbox.
    Klaar
  9. Als dit je eerste e -mailaccount op Gmail voor Android is, wordt je gevraagd of je nog een account wilt toevoegen. Als je deze stap wilt overslaan, tik je op MIJ NAAR GMAIL NEMEN . Als dit niet je eerste account is, zie je je e -mailinbox.

Je Microsoft 365 -account is nu ingesteld op Gmail!