Voeg mijn Microsoft 365 -e -mail toe aan Gmail op Google Pixel

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Opmerking: we raden aan om de Outlook -app voor Android te gebruiken . Gebruik de camera van je telefoon om deze QR -code te scannen om Outlook te downloaden.
QR -code van Outlook

Voeg je Microsoft 365 e -mailaccount toe aan Gmail op je Google Pixel (Android) -apparaat. Vervolgens kun je zakelijke e -mails versturen en ontvangen vanaf je telefoon.

1. Open Gmail.
    • Nieuwe gebruikers: voeg een e -mailadres toe .
      Tik op e -mailadres toevoegen
    • Bestaande gebruikers: Selecteer Account en tik op Nog een account toevoegen .
      Tik op account toevoegen
  2. Selecteer Exchange en Microsoft 365 .
    Selecteer Exchange en Microsoft 365
  3. Vul uw Microsoft 365 e-mail en tik op Volgende.
    Tik op account toevoegen
  4. Voer je wachtwoord in en tik op Volgende .
    Tik op account toevoegen
  5. Opmerking: Je moet mogelijk je accounttype als Werk en School kiezen om door te gaan.

6. Als je account klaar is voor gebruik, tik je op Gereed .
    Tik op account toevoegen
  7. Om je inbox te zien, tik je op Breng me naar Gmail . Je kunt je profielinstellingen openen om je weergavenaam of mobiele handtekening bij te werken.
    Tik op account toevoegen

Meer informatie

Veelvoorkomende problemen bij het instellen van e -mail op een telefoon