Voeg mijn Microsoft 365 -e -mail toe aan Gmail op Android

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Opmerking: we raden aan om de Outlook -app voor Android te gebruiken . Gebruik de camera van je telefoon om deze QR -code te scannen om Outlook te downloaden.
QR -code van Outlook

Voeg je e -mail toe aan Gmail op een Google Pixel of een andere Android -telefoon. Dan blijf je altijd verbonden met je zakelijke e -mail, waar je ook heen gaat.

1. Open Gmail.
    • Als je nieuw bent bij Gmail, tik je op Een e -mailadres toevoegen .
      Tik op e -mailadres toevoegen
    • Als je al een Gmail-account hebt, tik je rechtsboven op je profiel en vervolgens op Nog een account toevoegen .
      Tik op account toevoegen
  2. Tik op Exchange en Office 365.
    Selecteer Exchange en Office 365
  3. Voer je Microsoft 365 -e -mailadres in en tik op Volgende .
    Voer een e -mailadres in
  4. Voer je wachtwoord in en tik op Aanmelden .
    Voer het e -mailadres in en meld je aan
  5. Opmerking: Je moet mogelijk je accounttype als Werk en School kiezen om door te gaan.

6. Als je beheerder meervoudige authenticatie (MFA) heeft ingeschakeld, verifieer dan je account of stel de Authenticator-app in .
  7. Nieuwe accountgebruikers: tik op Accepteren om Gmail toegang te geven tot je account.
  8. Als je account klaar is, tik je op Gereed om je inbox te bekijken.
    Klaar

Je Microsoft 365 -account is nu ingesteld op Gmail!

Meer informatie

Veelvoorkomende problemen bij het instellen van e-mail op een telefoon