Voeg mijn Microsoft 365 -e -mail toe aan Gmail op Android

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Opmerking: we raden aan om de Outlook -app voor Android te gebruiken . Gebruik de camera van je telefoon om deze QR -code te scannen om Outlook te downloaden.
QR -code van Outlook

Voeg je Microsoft 365 e -mailaccount toe aan Gmail op je Android -telefoon. Dan blijf je altijd verbonden met je zakelijke e -mails, waar je ook heen gaat.

1. Open Gmail.
    • Nieuwe gebruikers: Tik op Een e-mail toevoegen.
      Tik op E-mailadres toevoegen
    • Bestaande gebruikers: Tik op Account en tik op Nog een toevoegen account.
      Tik op Account toevoegen
  2. Tik op Exchange en Microsoft 365 .
    Selecteer Exchange en Microsoft 365
  3. Voer je Microsoft 365 -e -mailadres in en tik op Volgende .
    Tik op account toevoegen
  4. Voer je wachtwoord in en tik op Volgende.
    Tik op Account toevoegen
  5. Opmerking: Je moet mogelijk je accounttype als Werk en School kiezen om door te gaan.

6. Nieuwe accountgebruikers controleren de machtigingen die Gmail toegang geven tot hun telefoon.
    • Tik op Activeren om beheerdermachtigingen in te schakelen op het apparaat.
    • Tik op Toestaan om Gmail toegang te geven tot je contactpersonen.
    • Tik op Toestaan om Gmail toegang te geven tot je agenda.
  7. Wanneer je account klaar is, klik je op Gereed.
  8. Als je het Postvak IN wilt weergeven, tik je op de optie om Gmail te openen. Tik op Profiel om je instellingen weer te geven en je weergavenaam of mobiele handtekening bij te werken.

Meer informatie

Veelvoorkomende problemen bij het instellen van e -mail op een telefoon