Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg mijn herstelmailadres toe


Stap 2 van de serie Mijn Workspace -e -mailaccount instellen.

Als je je wachtwoord vergeet, is een herstelmailadres de plek waar je e -mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord naartoe gaat.

Nieuwe Workspace -gebruikers kunnen een herstelmailadres toevoegen wanneer ze voor het eerst inloggen bij Webmail. Huidige Workspace -gebruikers kunnen hun herstelmailadres toevoegen of bijwerken vanuit het Workspace Control Center.

Nieuwe Workspace Webmail -gebruikers

  1. Ga naar Webmail . Voer je Workspace -e -mailadres en wachtwoord in en klik op Aanmelden (je GoDaddy -gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Je ziet een pagina Je account beveiligen , voer je herstelmailadres in.
  3. Klik op Opslaan en doorgaan . Je webmail -inbox wordt daarna geopend.

Je Workspace -e -mailaccount is veilig en je kunt je wachtwoord indien nodig opnieuw instellen. Ga verder met stap 5 om je Workspace -e -mail toe te voegen aan een desktop- of mobiele app.

Als je niet wordt gevraagd om je e -mailaccount te beveiligen met een herstelmailadres, volg je de onderstaande instructies om dit toe te voegen vanuit je Workspace Control Center.

Huidige gebruikers van Workspace -e -mail

  1. Inloggen Werkruimtecontrolecentrum . Voer uw GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Aanmelden (uw Workspace e-mailadres en wachtwoord werken hier niet).
  2. Klik in de lijst E -mailadres op het pictogram Bewerken (potlood).
  3. Voer je herstelmailadres in en klik op Opslaan .

Je Workspace -e -mailaccount is veilig en je kunt je wachtwoord indien nodig opnieuw instellen.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.