Voeg mijn factureringsgegevens toe aan GoDaddy Pro

Je moet je creditcard- en factureringsgegevens toevoegen aan je GoDaddy Pro -profiel om premiumfuncties te activeren of andere aankopen te doen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Start in de linkerzijbalk.
  3. Klik op je afbeelding in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op Facturering .
    Open instellingen
  4. Klik op Factureringsgegevens toevoegen .
  5. Vul je creditcardgegevens in en klik op Factureringsgegevens .
  6. Vul het formulier in met je factureringsgegevens en klik op Verifieer kaart .

Opmerking: voer het btw -nummer van je bedrijf in om te worden vrijgesteld van het betalen van btw.