Voeg mijn e -mail toe aan Gmail op Google Pixel

Stap 4 van de serie Mijn Workspace e-mailaccount instellen.

Voeg je Workspace -e -mailaccount toe aan Gmail op je Google Pixel Android -apparaat. Vervolgens kun je zakelijke e -mails versturen en ontvangen vanaf je telefoon.

1. Open de Gmail -app.
    • Nieuwe gebruikers: voeg een e -mailadres toe .
      Tik op e -mailadres toevoegen
    • Bestaande gebruikers: Selecteer Account en tik op Nog een account toevoegen .
      Tik op account toevoegen
  2. Selecteer Overig op het scherm voor het instellen van e -mail.
    Selecteer de optie Andere in Account instellen
  3. Voer je e -mailadres in en tik op Volgende .
    Voer een e -mailadres in en tik op Volgende
  4. Selecteer het accounttype en tik op Persoonlijk (IMAP) . (Hoewel Personal POP kan werken, wordt in deze instructies IMAP gebruikt.)
  5. Voer je wachtwoord in en tik op Volgende .
    Voer het wachtwoord in en tik op Volgende
  6. Bewerk de Inkomende servernaam naar " imap.secureserver.net " en tik op Volgende .
    Bewerk inkomende IMAP -server
  7. Bewerk de uitgaande SMPT -servernaam in "smtpout.secureserver.net" en tik op Volgende .
    Bewerk uitgaande SMTP
  8. Selecteer je accountopties en tik op Volgende .
    Selecteer Accountopties
  9. Werk je accountnaam en je naam bij . Tik op Volgende .
    Voer je naam in
  10. Gmail brengt je terug naar het configuratiescherm. Selecteer Breng me naar Gmail om je e -mailinbox te openen.
    Breng me naar Gmail

Je e -mail staat op je Google Pixel en je kunt aan de slag! Als je je e -mail aan een ander apparaat wilt toevoegen, klik je op Vorige . Als je er helemaal klaar voor bent, ga dan naar de volgende stap!