E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg links toe aan je campagne

Voeg een link toe aan je tekst

1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing -account als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Markeer de tekst die je wilt omzetten in een klikbare link en klik op het kettinglinkpictogram onder aan de tekstmodule.
    Markeer tekst om een link toe te voegen.
  3. Voeg in het pop-upvenster de URL van je site toe aan het veld Koppelen aan: en klik op Opslaan.

De link wordt weergegeven in volledige prijsverlagingscode terwijl je je in de bewerkingsmodus bevindt.

De koppeling wordt weergegeven in de verlagingscode in de bewerkingsmodus

Klik gewoon op de knop Voorbeeld links bovenaan de module om de link weer te geven zoals deze wordt verzonden.

Klik op Voorbeeld om de laatste koppeling weer te geven

Voeg een link toe, beginnend met de URL

Opmerking: dit werkt alleen als de URL die je hebt toegevoegd aan je tekst het voorvoegsel http: // heeft.

1. Markeer de linktekst en klik op het kettinglinkpictogram .
    Markeer URL en klik op de kettinglinkknop.
  2. Het pop-upvenster is hetzelfde als hierboven, maar je URL wordt ingevoerd in het veld Koppelen aan:. Je moet je weergavetekst toevoegen aan het veld Weer te geven tekst:.
  3. Klik op Opslaan en je bent klaar!

Voeg een link toe aan je afbeelding

1. Nadat je een afbeelding aan je campagne hebt toegevoegd , klik je op het potloodpictogram onder de afbeelding.
    Klik op het potloodpictogram om een link naar de afbeelding toe te voegen.
  2. Voer in het pop -upvenster je URL in het veld Afbeelding koppelen aan: in en klik op Opslaan.

De link wordt niet weergegeven in je laatste campagne, maar lezers zullen doorklikken naar die URL wanneer ze ergens op die afbeelding klikken.