Voeg knoppen voor sociale media toe aan WordPress

Opmerking: we bieden GoDaddy Social waar onze experts je online leven beheren, als je je tijd liever aan andere dingen besteedt.

Om te profiteren van de betrokkenheid van sociale media op je WordPress -website, moet je een sociale media -widget toevoegen. Na installatie zijn deze widgets meestal zichtbaar in de zijbalk of de voettekst. Er zijn veel plug -ins die hiervoor kunnen worden gebruikt, zoals de plug -in Contact Widgets.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Installeer en activeer de plug -in Contact Widgets. Zie Een plug -in in WordPress installeren en Een plug -in in WordPress activeren voor hulp.
  3. Klik in het menu Dashboard op Vormgeving en klik vervolgens onder Vormgeving op Widgets .
  4. Klik onder Beschikbare widgets op Sociale profielen en selecteer Widget toevoegen .
  5. Selecteer waar je het wilt hebben.
  6. Klik op Widget toevoegen .
  7. Ga naar de instellingen voor Sociale profielen aan de rechterkant en geef de widget een titel (voorbeeld: contact houden!)
  8. Klik op social media -iconen die je wilt toevoegen.
  9. Pas de velden aan om je specifieke socialemedia -gegevens op te nemen (voorbeeld:https://www.facebook.com/username ).
  10. Klik op de knop Opslaan.

Je kunt nu naar je live site kijken om te zien of de widget het uiterlijk heeft dat je wilt.