Voeg handmatig Lokaal ophalen toe aan een bestelling

Als sitebeheerder kun je handmatig een lokale afhaling toevoegen aan een bestelling nadat deze is aangemaakt. Om een lokale afhaling toe te voegen aan een bestelling:

Verplicht: WooCommerce Local Pickup Plus is een premium WooCommerce -extensie die wordt meegeleverd met WordPress Ecommerce Hosting of als een zelfstandige aankoop.
  1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Navigeer naar WooCommerce > Bestellingen en selecteer vervolgens Bestelling toevoegen .
  3. Voeg indien nodig klantinformatie en producten toe aan de bestelling.
  4. Klik op Artikel (en) toevoegen en selecteer Verzending toevoegen .
  5. Klik op het potloodpictogram om het verzendregelitem te bewerken.
  6. Selecteer Lokaal ophalen in het menu Verzendmethode . Dit kan onder een andere naam worden vermeld als je een aangepaste titel hebt ingesteld in de plug -in -instellingen.
  7. Klik op Opslaan en vervolgens op Maken om de bestelling te maken. Je ziet de update van het regelitem Verzenden met ophaalinformatie.
  8. Klik op Bewerken onder het lokale ophaalitem.
  9. Werk de velden Afhaallocatie , Afhaaldatum en Artikelen bij naar afhalen.
  10. Klik op Ophaalinformatie bijwerken .
  11. Klik op Bijwerken om deze informatie op te slaan bij de bestelling.
  12. Herhaal de stappen 4-11 indien nodig als je meerdere afhaallocaties aan de bestelling wilt toevoegen.

Opmerking: Afhaalgegevens kunnen na het opslaan verborgen zijn voor de tabel met bestellingsitems totdat de hele pagina is vernieuwd. Dit is normaal en komt door de manier waarop WooCommerce deze tabel opmaakt.

Meer info