Voeg FTP -gebruikers toe in Plesk -hosting

Je kunt FTP -gebruikers toevoegen aan je Plesk -hostingaccount. Elke extra FTP -gebruiker kan bestanden uploaden en beheren in je hostingaccount.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik op FTP -toegang .

Opmerking: Als je het pictogram niet ziet, klik je op Meer weergeven in het gedeelte voor de domeinnaam die je wilt gebruiken en vervolgens op FTP -toegang .

6. Klik op Extra FTP -account maken .
  7. Vul de volgende velden in en klik op OK :
    • FTP -accountnaam - Voer een gebruikersnaam in.
    • Basismap-Voer de map op het hoogste niveau in waartoe de gebruiker toegang heeft. Als je wilt dat de gebruiker toegang heeft tot het volledige account, voer je alleen een schuine streep ( / ) in.
    • Nieuw FTP -wachtwoord en FTP -wachtwoord bevestigen - Voer het wachtwoord in dat u wilt gebruiken.
    • Harde -schijfquotum - Onze gedeelde Plesk -hostingaccounts bieden geen ondersteuning voor het beperken van de toewijzing van harde schijven aan individuele gebruikers, dus je kunt deze waarde niet wijzigen in Onbeperkt .
    • Machtigingen - Tenzij je specifieke redenen hebt om de toegang van de gebruiker te beperken, selecteer je de machtigingen voor lezen en schrijven.

Onze gedeelde Plesk -hostingaccounts bieden 50 FTP -gebruikers. Zodra je FTP -gebruikers hebt toegevoegd, zijn ze direct beschikbaar.