FTP -gebruikers toevoegen aan mijn Linux -hostingaccount

Om anderen toegang te geven tot je Linux -hostingaccount, voeg je ze toe als FTP -gebruikers, zodat ze ook bestanden kunnen uploaden of je site kunnen beheren. Je kunt beperken waartoe deze gebruikers toegang hebben en hoeveel ze kunnen uploaden.

1. Ga naar je GoDaddy productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. In de linkerbovenhoek van de rekening Dashboard, selecteert u FTP Manager.
    selecteer FTP -beheer
  4. Vul op de pagina FTP -accounts van cPanel, onder FTP -account toevoegen, deze velden in:

VeldWat dit betekent...
    InloggenHet eerste gedeelte van je gebruikersnaam. De volledige gebruikersnaam omvat @[primaire domeinnaam van je account. Als je primaire domein coolvoorbeeld.com is en je ftpgebruiker invoert, is de volledige gebruikersnaam voor FTP ftpgebruiker@coolvoorbeeld.com.
    WachtwoordHet wachtwoord voor deze FTP-gebruiker.
    DirectoryDe map waartoe deze gebruiker toegang heeft. Om deze gebruiker toegang te geven tot het volledige account, voer je alleen een schuine streep ( / ) in.
    QuotaTotale grootte van de bestanden (in MB) die deze gebruiker naar die map kan uploaden. Selecteer Onbeperkt voor geen limiet. Bestaande bestanden in een map tellen mee voor de quota.
  5. Klik op FTP -account maken .

Herhaal deze stappen voor alle andere gebruikers die je wilt toevoegen. Je kunt maximaal 50 FTP -gebruikers hebben voor Economy- en Deluxe -accounts en een onbeperkt aantal voor Ultimate -accounts.