Voeg foto's toe aan webwinkelpagina's

Gebruik deze stappen om foto's toe te voegen aan je webwinkelpagina 's die geen producten zijn, zoals je startpagina of de pagina Contact opnemen. (Zie voor het toevoegen van foto's aan productpagina 's Producten toevoegen.)

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Ontwerp opslaan en klik op het tabblad Pagina's. Klik op de knop Bewerken voor de gewenste pagina.
  3. Plaats je cursor in het venster Pagina -inhoud waar je de foto wilt weergeven en klik op het pictogram Afbeelding op de werkbalk.
    Klik op de knop Afbeelding
  4. Gebruik het Afbeelding invoegen venster om Bladeren om een bestand of voer een adres in het veld Image URL.

Opmerking: afbeeldingen moeten .jpg-, .jpeg-, .gif- of .png -bestanden zijn. Geüploade afbeeldingen mogen niet groter zijn dan 10 MB per stuk. Hoewel afbeeldingen tot 5000 x 5000 pixels kunnen worden geüpload, worden deze niet groter weergegeven dan 1920 x 1080 pixels.

5. Klik op Afbeelding invoegen . Het venster wordt gesloten en de foto wordt in het bewerkingsvenster weergegeven.
  6. Wijzig het formaat van de afbeelding door op een hoek van de foto te klikken en deze te slepen. Of klik op een van de drie knoppen voor grootte op percentage.
    Wijzig het formaat door de fotohoek te verslepen
  7. Standaard wordt de foto ingevoegd zonder dat er sprake is van float. Je kunt wijzigen hoe tekst rond een afbeelding loopt door op een van de drie zwevende knoppen op de werkbalk te klikken.Zwevende knoppen voor tekstfoto
    Experimenteer om erachter te komen welke het beste bij je past.
    Afbeelding na het toepassen van Float Left
  8. Klik op Opslaan . Je bewerkingen worden toegepast en de pagina keert terug naar de lijst met pagina's op het tabblad Pagina's met webwinkelpagina's.

NB: Voor resize of verander een foto nadat het is opgeslagen, de heropening van de storefront pagina en klik op de foto binnen Inhoud van de pagina venster.