Beheerde WordPress Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg extensies toe aan eCommerce Hosting

Je eCommerce -hosting zit vol met WooCommerce -extensies die zijn ontwikkeld door het Woo -team. We installeren bepaalde extensies vooraf op basis van je keuzes tijdens de eerste configuratie toen je werd gevraagd wat je van plan bent te doen met de website.

Het is eenvoudig om de extensies die je nodig hebt te installeren.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant WooCommerce .
  3. Selecteer Extensies . Je zou op het tabblad Beschikbare extensies afbeelding van het tabblad met beschikbare extensies
  4. Blader door de lijst met beschikbare extensies en selecteer Nu installeren voor de extensies die je nodig hebt.
  5. Selecteer Activeren om de functionaliteit van de extensie in te schakelen.
  6. Extensies die zijn geïnstalleerd en actief zijn, worden gemarkeerd als Actief .

Je kunt op elk moment terugkeren naar de lijst om meer extensies te installeren.

Opmerking: Als je je WooCommerce.com -account koppelt, geeft het tabblad WooCommerce.com -abonnementen deze extensies weer als INACTIEF , hoewel de extensies nog steeds zijn geïnstalleerd, geactiveerd, bijgewerkt en beschikbaar zijn via Beschikbare extensies .