Voeg een WordPress -website toe aan mijn GoDaddy Pro -dashboard

Je kunt WordPress -websites toevoegen en deze beheren vanuit je GoDaddy Pro -dashboard.

Bekijk aan de onderkant van de pagina een korte video over deze taak.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Sites in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Plus in de linkerbovenhoek en klik op Website toevoegen .
    Website toevoegen
  4. Typ de website -URL.

Opmerking: je kunt je door GoDaddy gehoste websites importeren door te klikken op GoDaddy websites importeren .

5. Vul je WP-admin-gegevens in.

Opmerking: Als je de Worker -plug -in handmatig hebt geïnstalleerd, wordt je mogelijk gevraagd om de verbindingssleutel in te voeren die je in de Worker -plug -in vindt op je website.

6. Klik op Website toevoegen .

Weergeven