GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Voeg een Te koop lander toe aan mijn domeinvermelding

Een Te koop lander voor je domeinvermelding laat geïnteresseerde kopers weten dat je domein te koop is en geeft alle informatie die ze nodig hebben om je domein te kopen. GoDaddy- en GoDaddy -partnermerken hebben sjabloon -landers die je kunt toevoegen aan je domeinvermelding.

Hoewel er verschillende methoden zijn om een GoDaddy Te Koop Lander toe te voegen, raden we je aan je naamservers te wijzigen naar de naamservers van het merk GoDaddy. Deze methode voegt automatisch een Lander Te koop toe aan je domein en kwalificeert je domeinvermelding voor een lagere commissie van 15% aan GoDaddy wanneer deze wordt verkocht (het standaardcommissietarief voor domeinen die geen gebruik maken van de naamservers van het merk GoDaddy is 25%).

Opmerking: de meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.

Te koop Lander -typen

De belangrijkste typen lander zijn Request Price Lander , Buy-Now Lander , Parking Lander en Dan.com Lander . Elk van deze landers heeft zijn eigen voordelen. De beste optie voor je domein hangt af van je portfolio en verkoopstrategie. Jij controle welke Lander wordt gebruikt voor elk domein in je portfolio bij Afternic. Hieronder staan de naamservers en ons aanbevolen gebruiksscenario voor je domein of portfolio voor elk landertype.

Naamservers: NS1.AFTERNIC.COM en NS2.AFTERNIC.COM

Vraag Prijs Lander aan

 • Voor domeinen met een hoge waarde raden we aan om de prijsaanvraag te gebruiken. Het prijsaanvraagformulier verzamelt informatie van geïnteresseerde kopers. Ons verkoopteam kan vervolgens contact opnemen met de geïnteresseerde kopers om waarde op te bouwen in de naam en uitleggen welke invloed dit heeft op hun bedrijf.
  Vraag prijs lander aan

Koop nu Lander

 • Voor domeinen met een lagere waarde raden we het gebruik van de Buy-Now Lander aan. Deze lander biedt een link die geïnteresseerde kopers naar een aankooppagina voor het domein leidt. De Buy-Now Lander zorgt voor een frictievrij aankooptraject en vergroot de kans op een verkoop aan een impulsieve koper.
  koop nu lander

Parkeerplaats Lander

 • Voor domeinen met veel organisch verkeer raden we aan om de Parking Lander te gebruiken. Deze lander geeft advertenties weer die bezoekersinkomsten genereren, terwijl er bovenaan een aankoopbanner staat voor geïnteresseerde domeinkopers.
  Vraag prijs lander aan

Dan.com Lander

 • Voor domeinen die gebruikmaken van de optie Lease-to-Own-verkeer via Afternic, raden we het gebruik van de Dan.com Lander aan. Deze lander geeft de koper de mogelijkheid om het domein te leasen of te kopen met de koop nu prijs.
  ALTEXT

GoDaddy -partnermerken

GoDaddy heeft veel partnermerken die ook geweldige opties voor Lander te koop aanbieden. Je moet een van de volgende naamservers gebruiken om in aanmerking te komen voor het verlaagde commissietarief van 15%. De naamservers van het partnermerk van GoDaddy eindigen op een van de volgende:

 • afternic.com
 • smartname.com
 • uniregistrymarket.link
 • dan.com
 • undeveloped.com
 • internettraffic.com
 • cashparking.com

Neem contact op met het bedrijf dat je domein vermeldt voor hulp met Te Koop Landers en de bijbehorende naamservers die je kunt gebruiken.

Meer informatie