Voeg een subdomein toe aan mijn Linux -hostingaccount

Met subdomeinen kun je gemakkelijk te onthouden adressen maken en kun je eenvoudig toegang krijgen tot delen van je website. Je kunt bijvoorbeeld een subdomein maken voor afbeeldingen op je site met de naam "pics" dat toegankelijk is via de URL's "pics.coolexample.com" en "www.coolexample.com/pics".

Er zijn een paar dingen die je moet weten over het gebruik van subdomeinen:

• Een subdomein moet een subdomein zijn van een andere domeinnaam op je Linux -hostingaccount. Als je bijvoorbeeld "coolexample.com" hebt, kun je "pics.coolexample.com" toevoegen.
  • Websitebestanden van subdomeinen worden opgeslagen in een andere map dan de websitebestanden van het hoofddomein.
  1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de cPanel -startpagina in de sectie Domeinen op Subdomeinen .
  5. Voer op de pagina cPanel -subdomeinen alleen de naam van het subdomein in, bijvoorbeeld afbeeldingen .
  6. Zorg ervoor dat het hoofddomein is geselecteerd.
  7. Laat de Document Root ingesteld op de standaardwaarde. Hierdoor blijven de subdomeinbestanden in een andere map dan de hoofddomeinbestanden.

Opmerking: Als je weet dat je de subdomeinbestanden in een andere map wilt plaatsen dan de standaardmap, wijzig je de hoofdmap van het document.

8. Klik op Maken . cPanel maakt het subdomein aan en het verschijnt in de lijst Een subdomein wijzigen.