Beheerde WordPress Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg een subdomein toe aan Beheerde WordPress

Je kunt via je controlepaneel domeinen of subdomeinen toevoegen aan je beheerde WordPress-account.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer in de sectie Beheerde WordPress de optie Beheren voor de site die je wilt gebruiken.
  3. Open in dit configuratiescherm het tabblad Instellingen bovenaan.
  4. Selecteer Domeinen koppelen in de sectie Domeinen .
  5. Selecteer in het vervolgkeuzemenu Een extern domein of subdomein toevoegen of selecteer een specifiek domein binnen je account.
  6. Selecteer Koppelen om het proces te voltooien.
afbeelding laat zien hoe je een subdomein toevoegt

Opmerking: als je subdomeinen gebruikt, moet je deze ook toevoegen in de domeincontrole -instellingen voor het primaire domein.Wat is een subdomein?.