Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg een pop-upvenster toe aan mijn website

Gebruik een pop-upvenster om een belangrijke mededeling te doen aan mensen die je site bezoeken. Dit pop-upvenster is het eerste dat je sitebezoeker ziet wanneer ze op je website terechtkomen. Naast je titel en beschrijving leidt een knop naar een belangrijke bestemming waar je sitebezoekers naartoe wilt brengen, zoals een specifieke pagina en sectie op je site, een URL die je kiest, of een productcategorie als je producten online verkoopt.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Selecteer Website bewerken om je website-editor te openen.
  4. Selecteer het tabblad Website bovenaan je editor en selecteer vervolgens Pop-up van Website-add-ons .
    Selecteer het tabblad Website bewerken en selecteer vervolgens Pop-up
  5. Pas je pop-upvenster aan.
    • Pop-up inschakelen : Schakel deze functie in om je pop-upvenster in of uit te schakelen.
    • Titel : Schrijf een paar korte, opvallende woorden om de aandacht van je publiek te trekken in het voorbeeld of in de editor.
    • Beschrijving : voeg een paar korte zinnen toe over wat mensen moeten weten.
    • Actieknop : Gebruik de schakelaar om een aanklikbare knop in of uit te schakelen, en pas aan wat de knop zegt. Maak een koppeling naar een specifieke sectie binnen een pagina op je site, een URL of een van je productcategorieën.
  6. Selecteer Gereed .
  7. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, publiceer je je site .

Een sitebezoeker kan het pop-upvenster sluiten door het te sluiten met de "x" of door de actieknop te selecteren, als deze is ingeschakeld. Nadat je het pop-upvenster hebt gesloten, wordt het de komende 24 uur niet meer weergegeven.