Help

Webbouwer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg een pagina of privépagina toe aan mijn website

Elke pagina geeft maximaal 20 secties weer , hoewel bezoekers met minder secties alles in een korte scrol kunnen zien. Je kunt je pagina's ook opnieuw indelen of van je pagina's een vervolgkeuzemenu maken .

 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Scrol naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
 3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
 4. In het menu Site Navigation, selecteer + om een nieuwe pagina toe te voegen.
 5. Selecteer wat je toevoegt: een nieuwe pagina , een koppeling naar een externe website of een vervolgkeuzemenu (een menu-item om eronder vergelijkbare pagina's te verzamelen).
 6. Schrijf je paginatitel . Houd je navigatiebalk eenvoudig met korte paginanamen die duidelijk maken wat ze bevatten.
 7. Selecteer de juiste schakelaars. Je nieuwe pagina kan worden toegevoegd aan zowel de koptekst als de voettekst als je dat wilt (of om je pagina niet te "verbergen"). Als je pagina niet in de navigatie wordt weergegeven, kun je nog steeds linken vanaf andere pagina's of mensen de directe link sturen.
  • Weergeven in navigatie zorgt ervoor dat het wordt weergegeven in de bovenste koptekstnavigatie.
  • Voettekst geeft onderaan elke pagina een link weer naar de pagina.
  • Privépagina's zijn vergelijkbaar met normale pagina's, behalve dat ze alleen zichtbaar zijn voor leden. Elke pagina behalve je startpagina kan een privépagina zijn. Meer informatie over het beheren van privépagina's.
 8. Als je klaar bent, selecteer je Pagina maken .
 9. De nieuwe pagina bevat geen inhoud, dus selecteer Sectie toevoegen en begin met het toevoegen van inhoud aan je nieuwe pagina.
 10. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld om de resultaten te zien en wanneer u klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, publiceer uw site .

Meer info


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.