Voeg een niet-WordPress-website toe aan mijn GoDaddy Pro-dashboard

Je kunt een niet-WordPress-website toevoegen aan je GoDaddy Pro-dashboard en de prestaties, beveiliging en SEO-ranking van de website volgen. Je kunt ook meldingen instellen voor wanneer de website niet beschikbaar is.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Sites in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Plus in de linkerbovenhoek en klik op Website toevoegen .
    Website toevoegen
  4. Typ de website -URL.

Opmerking: je kunt je door GoDaddy gehoste websites importeren door te klikken op GoDaddy websites importeren .

5. Klik op Website toevoegen .