Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg een module toe

Het toevoegen van een module is de eerste stap voor het toevoegen van inhoud aan je e -mailmarketingcampagne. Voeg zoveel modules toe als je wilt, wijzig het type (verschillende lay -outs van tekst en afbeeldingen) en herschik ze naargelang je behoeften.

Opmerking: als je je al in de modus Bewerken bevindt of als je een nieuwe campagne hebt geopend in het menu Opstellen , ga je verder met stap 3.

 1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing -account als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
 2. Klik bovenaan de pagina op Campagnes .
 3. Klik linksonder in de campagne op Bewerken .
  Klik op Bewerken
 4. Klik op de werkbalk onderaan de campagne om een module toe te voegen.
  Klik om een module toe te voegen
  Onderaan je campagne wordt een nieuwe, lege module weergegeven.
  Afbeelding en tekstmodule

  Hier hebben we de afbeelding en tekst toegevoegdKnop Afbeelding en Tekst module, waarbij de tijdelijke aanduiding voor de afbeelding zich aan de linkerkant bevindt en de tijdelijke aanduiding voor tekst aan de rechterkant.

 5. Voeg een afbeelding en wat tekst toe in de lege tijdelijke aanduidingen.
 6. Klik op OpslaanModules .

  Tip: Als je je module naar een nieuwe locatie in je campagne wilt verplaatsen, klik je op de modulehendel (aan de linkerkant van een campagne) en sleep je deze omhoog of omlaag.
  Klik en sleep het handvat

Volgende stappen

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.