E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Voeg een kop of tussenkop toe

Het is een goed idee om koppen en subkoppen te gebruiken om je e -mailmarketingcampagnes te organiseren. Het maakt het ook eenvoudig om een inhoudsopgave te maken .

1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing -account als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. In Edit mode, klikt u in een SMS-module en markeer de lijn van de tekst die u wilt formaat als een post of onderverdeling.
  3. Voer boven aan de tekstmodule een van de volgende handelingen uit:
    • Om de tekst op te maken als een koptekst, klik je op de grote H -knop.
    • Om de tekst op te maken als een tussenkop, klik je op de kleine H -knop.
      Formaat als een kop of tussenkop

Er wordt een enkele stippellijn weergegeven onder de regel tekst die je hebt aangewezen als kop of subkop.

4. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op Voorbeeld om je wijzigingen te bekijken.

Meer info: