Voeg een identiteit toe

Nadat je een identiteit hebt toegevoegd, kun je deze gebruiken om e -mail te verzenden (met een ander adres) met je primaire e -mailaccount. Stel dat je primaire e -mailaccount me@example.com is en dat je e -mail wilt verzenden namens het marketingteam. Voeg een identiteit toe voor het marketingteam (mktg@example.com) en verstuur e -mail met die identiteit vanaf je primaire account.

1. Meld je aan bij je Workspace -e -mailaccount. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik in de Klassieke weergave in het menu Instellingen op Persoonlijke instellingen .
    Klik en sleep het handvat
  3. Klik op het tabblad Identiteiten en klik vervolgens op Identiteit toevoegen .
    Klik op Identiteit toevoegen
  4. Vul de volgende velden in:
    Veld Doe dit
    Naam Voer een naam in die je wilt weergeven aan je e -mailontvangers.
    E -mail Voer een e -mailadres in dat je wilt weergeven aan je e -mailontvangers.
    Reageren op Voer een e -mailadres in waarnaar je e -mailontvangers wilt antwoorden.
    Standaard Vink het vakje aan om deze identiteit in te stellen als je standaardidentiteit.
    Vul de velden in
  5. Klik op OK.

Je kunt een identiteit bewerken of verwijderen in de kolom Acties.