Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help
We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Voeg een HTTPS -record toe

Verhoog de beveiliging en verkort de laadtijd van pagina's op je website door een HTTPS -record toe te voegen aan je DNS -zonebestand . Elke keer dat je een webpagina in je browser laadt, doorloopt de browser een reeks controles om te bepalen welk serviceprotocol moet worden gebruikt om de pagina te laden, http: // of https: // . HTTPS -records vertellen de browser expliciet om verbinding te maken via HTTPS, waardoor de extra controles vooraf worden verwijderd en pagina's sneller worden geladen.

Opmerking: GoDaddy ondersteunt alleen HTTPS -records in Alias -modus, dus de prioriteit van het record is altijd ingesteld op 0 .
 1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
 2. Selecteeralt -naam voor de afbeelding Domeinbewerkingsopties naast je domein en selecteer vervolgens DNS bewerken . Mogelijk moet je naar beneden scrollen om DNS bewerken te zien.
  screenshot met de optie voor het bewerken van dns
 3. Selecteer Toevoegen om een nieuw record toe te voegen.
  Schermafbeelding met de knop om een DNS -record toe te voegen, gemarkeerd met een rode rechthoek
 4. Selecteer HTTPS in de menuopties Type .
 5. Voer de gegevens in voor je nieuwe HTTPS -record:
  • Naam : De hostnaam voor het HTTPS -record. Typ @ om het record op uw hoofddomein te plaatsen of voer een voorvoegsel voor een subdomein in, zoals www .
  • Prioriteit : De prioriteit is altijd ingesteld op 0 omdat we momenteel alleen HTTPS -records ondersteunen in de aliasmodus.
  • Waarde : Voer een domeinnaam in waarnaar het HTTPS -record verwijst.
  • TTL : Bepaalt hoe lang de server informatie in cache moet plaatsen. De standaardinstelling is 1 uur.
 6. Selecteer Record toevoegen om je nieuwe HTTPS -record op te slaan.

De meeste DNS-updates treden binnen een uur in werking, maar het kan tot 48 uur duren voordat ze wereldwijd bijgewerkt zijn.

Verwante stappen

Meer informatie