Voeg een HTML- of aangepaste code toe aan mijn site

Met Website Builder kun je je eigen code (HTML, CSS en JavaScript) toevoegen aan je website. Hiermee kun je de capaciteit van je website uitbreiden met onder meer aangepaste formulieren, kaarten en knoppen met speciale functies.

Opmerking: Het embedden van code kan de werking van je hele site beïnvloeden, dus gebruik dit alleen als je vertrouwen hebt in je codeervaardigheden. Het is zeker niet iets voor beginners.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open Website Builder. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken.
  3. Scrol in de hoofdweergave van je site naar de plek waar je een sectie wilt toevoegen en klik op de plusknop.
    Klik op de plusknop
  4. Scrol naar onderen in het venster Sectie toevoegen, klik op Meer weergeven en vervolgens op het deelvenster HTML.
    klik op het deelvenster HTML
  5. Klik op een lay-out in het venster HTML. Je ziet dan het bevestigingsbericht Sectie toegevoegd.
  6. Klik op het venster HTMLom de instellingen aan te passen. Begin met het veldSectietitel.
    Je wijziging wordt weergegeven in het hoofdvenster
  7. Voer de code in die je wilt gebruiken of plak deze in het veld Aangepaste code. In het voorbeeld hebben we HTML toegevoegd voor een TripAdvisor-widget.
    Voer de code in of plak deze in het veld Aangepaste code.
  8. Je kunt het veld Verplichte hoogte leeg laten of de pixelhoogte groter of kleiner maken. (Kleiner levert een scrolbaar vakje op voor het item)
  9. Als je klaar bent, klik je op of Gereed bovenaan het venster HTML. De resultaten worden weergegeven in het hoofdvenster.
    Hoofdvenster geeft nieuwe codesectie weer
  10. Klik op Voorbeeld om de resultaten te bekijken. Als je klaar bent, klik je op Site publiceren of Publiceren.

Opmerking: Mocht je later toch niet tevreden zijn, open je het venster HTML opnieuw en klik je onderaan op Sectie verwijderen.