Voeg een herstelmailadres toe

Stap 2 van de serie Mijn Microsoft 365 -account instellen.

Als je je wachtwoord ooit vergeet, kan er een e -mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord naar je herstelmailadres worden gestuurd.

Deze stappen zijn voor je eerste Microsoft 365 -account bij GoDaddy. Als je al een Microsoft 365 -e -mailadres hebt ingesteld bij GoDaddy, of je herinnert je het niet meer, ga dan naar Meer informatie voor instructies.

1. Meld je aan bij Microsoft 365 (we raden aan om een bladwijzer voor deze pagina te maken.)
  2. Voer je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord in en selecteer Aanmelden .
    Klik op Aanmelden
  3. Voer je herstelmailadres in en selecteer Opslaan . Zodra je herstelmailadres is opgeslagen, word je omgeleid naar je Microsoft 365 -apps.
  4. Selecteer Outlook om het instellen van je online opties te voltooien. Kies je taal en aanmeldingsopties, waarna je Outlook-postvak IN wordt weergegeven.

Je e -mailaccount is veilig en je kunt je wachtwoord indien nodig opnieuw instellen.

Meer informatie

• Als je een bestaand e -mailadres bij ons hebt of niet wordt gevraagd om een herstel -mail en Office en selecteer je Beheren naast je e -mailadres. Onder Accountinformatie zie je of je een herstelmailadres hebt ingesteld. Als je dat nog niet hebt gedaan, selecteer je Herstel -e -mailadres toevoegen, voer je je e -mailadres in en klik je op Opslaan . Ga dan verder met stap 4, stel je e -mail in op een apparaat .
  • Als je inloggegevens niet werken, raadpleeg je het problemen met inloggen artikel.